Gelria Pakking BV is een vooraanstaand producent van kwaliteitspakkingen en rubber afdichtingen voor industriële, elektronische en medische toepassingen met afnemers over de gehele wereld.

Wij leveren gestanste als wel gesneden en geponste producten met complexe vormen in combinatie met krappe toleranties uit een breed scala aan materialen. Op grond van gevraagde specificaties en normen.

Maatwerk houdt bij ons niet alleen in dat wij op aanvraag diverse pakkingen en afdichtingen fabriceren. Graag denken wij mee en geven U een advies van ontwerp tot en met de levering.Maatwerk houdt bij ons niet alleen in dat wij op aanvraag diverse pakkingen en afdichtingen  fabriceren. Graag denken wij mee en geven U een advies van ontwerp tot en met de levering.

Met deze expertise, die in meer dan 80 jaar is opgebouwd, weten wij hoe cruciaal de juiste pakkingkeuze kan zijn. Voor diverse toepassingen hebben wij de meest uiteenlopende materialen op voorraad.  Als specialist streven wij er naar de beste prijs-kwaliteit verhouding voor U te vinden. Hierdoor staan wij garant voor een hoge kwaliteit, leverbetrouwbaarheid  en een meer dan goede service.

 

Heeft u  rubber afdichtingensiliconenrubber pakkingen of stansen nodig, bent u bij  Gelria op het goede adres. Waarschijnlijk dus ook uw eerste keuze voor al uw pakkingen.

Bekijk ook onze website “Alles over rubber afdichting“. Deze website biedt educatieve informatie over rubber afdichtingen en is gesponsord door Gelria BV.