Is Gelria gesloten tussen kerst en oud & nieuw

Ja, Gelria is vanaf 24 december 2016 tot en met 2 januari 2017 gesloten.

Verkoopvoorwaarden

Klik op de onderstaande link om de verkoopvoorwaarden te openen   Algemene Verkoopvoorwaarden - GELRIA PAKKING BV PDF_2

Looptijd van een aanbieding

Voor de geldigheid van een aanbieding voor stanswerk hanteren wij 30 dagen na offertedatum. Het is helaas niet mogelijk om voor een langere termijn de prijzen te garanderen daar de materiaalprijzen erg fluctueren. Voor enkele materialen geven wij een beperkte looptijd van de aanbieding op. De looptijd staat vermeld op onze aanbieding.

Aanpassingen van prijzen bij nieuwe opdrachten

Bij nieuwe of herhalingsopdrachten moeten wij regelmatig onze prijzen aanpassen. Onze prijzen zijn gebaseerd op de huidige prijzen van de grondstoffen, materialen en lonen.

Gelria is doorlopend met haar leveranciers in gesprek om voor u de meest gunstige voorwaarden te verkrijgen. Mochten er zich prijswijzigingen voordoen in materialen en /of lonen, zijn wij genoodzaakt deze door te berekenen in een nieuwe aanvraag of aanbieding voor het gevraagde stanswerk.

Helaas is het voor ons ondoenlijk om bij een eventuele prijswijziging al onze  klanten hiervan voortijdig op de hoogte te stellen. Hierdoor is het mogelijk dat een eerder aangeboden prijs voor stanswerk herzien dient te worden. Dit geldt niet voor onderhanden zijnde opdrachten. Echter wel voor nieuw ingezonden stansopdrachten. Wij hopen op uw begrip hiervoor.

Ik heb alleen advies nodig. Doen jullie dat ook?

Ja zeker. Hiervoor hebben wij de afdeling Protoseal opgezet. Stel uw vraag en wij geven antwoord.

Leveren jullie ook aan particulieren?

Ja, elke klant is bij ons welkom. Wij hebben een "servicebalie" waar u van 8:00 tot 16:15uur terecht kunt.

Wat is jullie levertijd?

Mits het basismateriaal op voorraad is, houden wij een levertijd aan van gemiddeld 2 weken. Indien nodig kunnen wij u binnen 24 uren aan een deellevering helpen.

Hoe weet ik welk materiaal te gebruiken?

Bekijk hier: http://www.gelria.nl/welk-pakkingmateriaal-te-gebruiken/ U kunt natuurlijk ook altijd even bellen. Wij zullen u dan zo goed mogelijk van advies dienen.

Wat zijn jullie openingstijden?

Maandag tot en met vrijdag: 08:00 uur tot 16:15 uur (winkel) / 16:30 uur (kantoor) In alle even weken zijn wij op vrijdag om 12:00 uur gesloten in verband met ATV.

Hoe kan ik een prijsopgave ontvangen?

U kunt ons voor een prijsopgave via mail of fax bereiken. Wij werken met mm-maten. Uw aanvraag zullen wij dan ook weer via mail of fax beantwoorden, zo ontstaan er geen onduidelijkheden over aantallen, omschrijvingen en prijs.

Hoe kan ik bestellen?

Orders ontvangen wij graag schriftelijk (mail of fax) zodat er geen onduidelijkheden gaan ontstaan over datgene wat u bij ons wilt bestellen. Wij doen ons uiterste best om u zo snel en zo goed mogelijk te leveren.

Zijn jullie gesloten in de zomer?

Ja,  Gedurende de bouwvak zijn wij helemaal gesloten. Orders die geleverd moeten worden in deze periode worden door ons, indien tijdig door u aangeleverd, voor onze vakantiesluiting uitgeleverd. Wij doen ons uiterste best iedereen op tijd van goederen te voorzien.

 

Lees ook over belangrijkste producten van Gelria: rubber afdichtingensiliconenrubber pakkingen of stansen.