Gelria Pakking B.V. is een gerenommeerde pakkingexpert. Een pakking kost u niet veel, behalve als hij niet doet wat hij moet doen. Daarom is het voor u belangrijk een pakkingleverancier te kiezen die alle kennis en gelria-enschedeervaring in huis heeft om te zorgen dat u de juiste pakking voor uw toepassing krijgt.  Gelria Pakking B.V. is al drie generaties een familiebedrijf dat de begrippen scherpe prijsstelling, snelle levering en kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan.

Wij gaan zo ver dat wij altijd zullen proberen in ieder geval binnen 1 werkdag een deellevering te kunnen verzorgen. Dit is mede mogelijk door onze eerder genoemde uitgebreide voorraad en vakmanschap.

Vanuit onze locatie in Enschede bieden wij service aan diverse industrieën in Nederland en buitenland. Gelria Pakking B.V. bestaat al 80 jaar. Door de jaren heen hebben we onze reputatie opgebouwd van een pakkingspecialist met hoge productkwaliteit en een uitstekende klantenservice.

Mensen achter de schermen.

Peter
Sadelaar
Directeur & Eigenaar

Erwin
Hobbelink
Medewerker buitendienst

Karin van Stijn-Kuiper
Financiële administratie

Jolanda Cruiming-Haak
Orderadministratie & logistiek

Historie

Dhr. Hammink sr.

Dhr. Hammink sr.

Belangrijke jaartallen in de geschiedenis van Gelria Pakking:

1932 –

Is begonnen met de productie van en handel in diverse rubberartikelen vanuit  een kleine ruimte in Arnhem. Dit werd echter al snel te klein zodat moest worden uitgekeken naar een grotere accommodatie. Deze werd gevonden aan de Haaksbergerstraat in Enschede. Door de groeiende vraag naar goede stans- en ponsartikelen werd ook deze ruimte te krap. Er werd begonnen met de bouw van de bedrijfsruimte aan de Lonnekerbrugstraat 83, ook in Enschede.

 

 

 

1972 –

Dhr. D. Hammink heeft Gelria overgedragen aan zijn zoon en schoonzoon, de heren F. Hammink en A. Sadelaar. Zij werkten al langere tijd bij Gelria en hebben met veel inzet en inzicht de zaak verder uitgebreid.

1992 –

De zonen Dick Hammink en Peter Sadelaar het roer over genomen van hun ouders.

2003 –

Vanwege een nieuwe uitdaging elders, heeft Dick Hammink Gelria verlaten en zet Peter  Sadelaar het bedrijf alleen verder.

2009 –

In 2009 hebben wij ons 75-jarig jubileum gevierd.

2010 –

Vanwege de gestage groei van Gelria Pakking, hebben wij een grotere bedrijfsruimte betrokken aan de Lonnekerbrugstraat 81 + 81a te Enschede.

2013 –

Nu is ook de vierde generatie actief bij Gelria. Roel Sadelaar heeft na het afronden van zijn HBO studie aangegeven bij Gelria de nu nog onbenutte mogelijkheden te willen uitwerken om zodoende een vervolg te geven aan onze doelstelling om U als klant de komende 80 jaren van dienst te willen en kunnen zijn.

 

Lees meer over belangrijkste productgroepen van Gelria: rubber afdichtingensiliconenrubber pakkingen of stansen.
Lees ook over rubber afdichtingensiliconenrubber pakkingen of stansen.

Bedrijfsfilm

Een kijkje in de keuken van Gelria.

Lees ook over: rubber afdichtingensiliconenrubber pakkingen of stansen.

ISO 9001:2008

Wij zijn in het bezit van het ISO 9001:2008 certificaat. Een kopie hiervan kunt u hieronder openen.

ISO certificaat Nederlands

ISO certificate English

ISO Zertifikat Deutsch