Gelria Protoseal special projects is een onderdeel van Gelria Pakking BV

Gelria Protoseal behandeld alle speciale projecten gerelateerd aan pakkingen, afdichtingen en diverse andere producten in relatie tot rubber en kunststoffen. Vanwege het grote onafhankelijke netwerk, de samenwerking met UT Twente en de technische know-how van Gelria Pakking BV, kan Gelria Protoseal u de oplossing bieden.

Protoseal projecten voor prototype seals.

Logo Gelria ProtosealProtoseal projecten voor prototype seals. Protoseal typisch scenario.

Er wordt vaak in een te laat stadium, van een nieuw te ontwikkelen product, gedacht aan de afdichting van het product. vaak zijn de pakkingvlakken al ontwikkeld en is het prototype klaar voor productie. toch blijkt na diverse tests dat de behuizing niet dicht is. De afdichting werkt niet! Er moet nog een (ander prototype)pakking tussen.

Dit is een veel voorkomend probleem. Gelria Protoseal kan dan helpen de juiste afdichting voor u te ontwikkelen. De uitvoering van de afdichting moet natuurlijk wel passen binnen de technische mogelijkheden van het te gebruiken pakkingmateriaal.

Natuurlijk streven wij er naar dat Gelria Protoseal tijdens de ontwerpfase geconsulteerd wordt om het bovenstaande scenario te ondervangen. Doordat Protoseal aan de tekentafel mee denkt tijdens het ontwerp van het prototype, kunnen extra kosten mbt het achteraf wijzigen van de tekeningen of erger nog de matrijzen, voorkomen worden.

Gelria Protoseal kan voor u een 0-serie verzorgen maar ook een prototypepakking voor u maken. Heeft u een uitdaging, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag over de mogelijkheden.

Op deze pagina vind u de projecten waarin Gelria Protoseal een rol heeft gespeeld bij het vinden van de juiste oplossing.

 

protoseal