Stansen

stansmachine

Volautomatische stansmachine 150-tons grootvlak met aan- en afvoer

Loon stansen: het in opdracht snijden of stansen van het door u geleverde materiaal.

Wilt u uw stanswerk uitbesteden? Wij bieden u de mogelijkheid!

Naast de brede voorraad aan materialen die in onze magazijnen ligt, kunnen wij, in onze stanserij, ook het door u aangeleverde materiaal  Stansen/snijden. U levert ons de tekening/afmetingen en het aantal te stansen delen aan. Wij bepalen dan aan de hand hiervan de prijs.

Gelria biedt haar stanserij aan voor het stansen van uw producten. U kunt onze stans- en snijmachines  huren voor de productie van verschillende pakkingen. We kunnen u helpen met stansen van:

  • rubber
  • siliconenrubber
  • Metaal
  • kunststof
  • aluminium

Het enige dat U daarna nog aan hoeft te doen, is het materiaal toesturen, het aantal en de levertijd doorgeven welke gewenst is. Hierna zullen wij het op een voor de klant zo economische manier, het door u aangeleverde, materiaal gaan verwerken .

Ook de verpakkings wensen worden hierin meegenomen. Mocht U hierover vragen hebben laat het ons weten

Wij  stansen, ponsen of snijden in diverse materialen. Onze stans- en snijmachines  zijn van de hoogste kwaliteit, en als u de tekeningenen het materiaal aanlevert kunnen wij uw pakkingen vervaardigen.  Wij beschikken over machines die het mogelijk maken dat we elke afdichting kunnen stansen, ponsen of snijden. We hebben een breed assortiment algemene stansmessen voor standaard maatvoeringen. Met onze cutter kunnen wij voor u elk gewenste afdichting snijden in welke vorm dan ook.  Als u ons voorziet van uw tekening of  model kunnen wij uw opdracht snel en precies uitvoeren zodat u binnen de afgesproken tijd kunt beschikken over de door u gewenste perfecte afdichting.

Bel ons voor een prijsopgave, of vraag het ons via email. Lees meer over Gelria.

Een machinepark voor stansen,  ponsen of  snijden.

Een machinepark voor stansen, ponsen of snijden.

stanterij-gelria

Wij stansen , ponsen of snijden in diverse materialen

Met de stansmachines kunnen we pakkingen en afdichtingen op de juiste maat stansen

Met de stansmachines kunnen we pakkingen en afdichtingen op de juiste maat stansen