Gelria Pakking is een vooraanstaand producent van kwaliteitspakkingen en rubber afdichtingen voor industriële, elektronische, en medische toepassingen met afnemers over de gehele wereld.

Wij leveren gestanste, gesneden, en geponste producten met complexe vormen in combinatie met krappe toleranties uit een breed scala aan materialen. Dit alles op basis van gevraagde specificaties en normen.

Bel Direct: 053 432 42 32.

Online bestellen

Maatwerk houdt bij ons niet alleen in dat wij op aanvraag diverse pakkingen en afdichtingen fabriceren. Graag denken wij met u mee en geven advies van ontwerp tot en met de levering.

Met onze expertise, die in meer dan 80 jaar is opgebouwd, weten wij hoe cruciaal de juiste pakkingkeuze kan zijn. Voor diverse toepassingen hebben wij de meest uiteenlopende materialen op voorraad. Als specialist streven wij er naar de beste prijs-kwaliteit verhouding voor u te vinden. Hierdoor staan wij garant voor een hoge kwaliteit, leverbetrouwbaarheid, en een meer dan goede service.

Heeft u rubber afdichtingensiliconenrubber pakkingen, of stansen nodig, dan bent u bij Gelria op het goede adres. Wij verzorgen al uw pakkingen.

Bekijk ook de website “Alles over rubber afdichting“. Deze website biedt educatieve informatie over rubber afdichtingen en is gesponsord door Gelria BV.