Is Gelria gesloten tussen kerst en oud & nieuw

Ja, Gelria is vanaf 24 december 2017 tot 2 januari 2018 gesloten.

Verkoopvoorwaarden

Klik op de onderstaande link om de verkoopvoorwaarden te openen.   Algemene Verkoopvoorwaarden - GELRIA PAKKING BV PDF_2

Looptijd van een aanbieding

Voor de geldigheid van aanbiedingen voor stanswerk hanteren wij 30 dagen na offertedatum. Het is helaas niet mogelijk om voor een langere termijn de prijzen te garanderen omdat materiaalprijzen erg fluctueren. Voor sommige materialen geven wij een beperkte looptijd van de aanbieding op. De looptijd staat vermeld op onze aanbieding.

Aanpassingen van prijzen bij nieuwe opdrachten

Bij nieuwe of herhalingsopdrachten moeten wij regelmatig onze prijzen aanpassen. Onze prijzen zijn gebaseerd op de huidige prijzen van de grondstoffen, materialen, en lonen.

Gelria is doorlopend met haar leveranciers in gesprek om voor u de meest gunstige voorwaarden te verkrijgen. Mochten er zich prijswijzigingen voordoen in materialen en/of lonen, zijn wij genoodzaakt deze door te berekenen in een nieuwe aanvraag of aanbieding voor het betreffende stanswerk.

Helaas is het voor ons ondoenlijk om bij een eventuele prijswijziging al onze klanten hiervan voortijdig op de hoogte te stellen. Hierdoor is het mogelijk dat een eerder aangeboden prijs voor stanswerk herzien dient te worden. Dit geldt niet voor onderhanden zijnde opdrachten, echter wel voor nieuw ingezonden stansopdrachten. Wij hopen op uw begrip hiervoor.

Ik heb alleen advies nodig. Doen jullie dat ook?

Ja zeker. Hiervoor hebben wij de afdeling Protoseal opgezet. Stel uw vraag en wij geven antwoord.

Leveren jullie ook aan particulieren?

Ja, elke klant is bij ons welkom. Wij hebben een "servicebalie" waar u van 8:00 tot 16:15uur terecht kunt.

Wat is jullie levertijd?

Mits het basismateriaal op voorraad is, houden wij een levertijd aan van gemiddeld 2 weken. Indien nodig kunnen wij binnen 24 uur een deellevering verzorgen.

Hoe weet ik welk materiaal ik moet gebruiken?

Bekijk hier: https://www.gelria.nl/welk-pakkingmateriaal-te-gebruiken/ u kunt natuurlijk ook altijd even bellen. Wij zullen u dan zo goed mogelijk van advies dienen.

Wat zijn jullie openingstijden?

Maandag tot en met vrijdag: 08:00 uur tot 16:15 uur (winkel) / 16:30 uur (kantoor) In alle even weken zijn wij op vrijdag om 12:00 uur gesloten in verband met ATV.

Hoe kan ik een prijsopgave ontvangen?

u kunt ons voor een prijsopgave bereiken via mail of fax. Wij werken met mm-maten. uw aanvraag zullen wij dan ook weer via mail of fax beantwoorden, zodat er geen onduidelijkheden ontstaan over aantallen, omschrijvingen, en prijs.

Hoe kan ik bestellen?

Orders ontvangen wij graag schriftelijk (mail of fax) zodat er geen onduidelijkheden gaan ontstaan over datgene wat u bij ons wilt bestellen. Wij doen ons uiterste best om u zo snel en zo goed mogelijk te leveren.

Zijn jullie gesloten in de zomer?

Ja, gedurende de bouwvak periode zijn wij gesloten. Dit jaar is dit van 3 augustus tot 27 augustus. Orders die geleverd moeten worden in deze periode worden door ons, indien tijdig door u aangeleverd, voor onze vakantiesluiting uitgeleverd. Wij doen onze uiterste best iedereen op tijd van goederen te voorzien.

 

Lees ook over de belangrijkste producten van Gelria: rubber afdichtingensiliconenrubber pakkingen, en stansen.