HD-PE

HD-PE zwart

HDPE of wel High Density Polyetheen is een veel gebruikte kunststof. Omdat HDPE een stug en sterk materiaal is, wordt het voor zeer diverse toepassingen gebruikt. Belangrijk voordeel hierbij is dat HDPE bestendig is tegen weersinvloeden en uv-straling.

Gelria verwerkt HDPE plaatmateriaal als pakking, vulplaten en onderdelen voor diverse apparaten, machines en auto’s.

 

HDPE is in diverse kleurstellingen verkrijgbaar. Standaard heeft hebben wij de kleur zwart op voorraad liggen

Gelria heeft de mogelijkheid om de HDPE platen te voorzien van een pressure-sensitive lijm om de montage van bijvoorbeeld de vulplaatjes te vereenvoudigen.

 

Voor vragen over HDPE in uw toepassing kunt u contact op nemen met ons verkoopteam.

 

 Meer over Pakkingen en afdichtingen

De faciliteiten die Gelria biedt voor het vervaardigen van pakkingen zijn van cruciaal belang voor veel grote industrieën in Nederland. Als de grootste leverancier van pakkingen biedt Gelria alle mogelijke pakking- en afdichting oplossingen onder een dak. Onze efficiënte faciliteiten maken het mogelijk om uw bestelling snel en nauwkeurig, en overeenkomstig uw wensen te leveren.

Pakkingen kunnen worden verpakt overeenkomstig de specificatie van de klant, maar u kunt er ook van op aan dat onze producten worden verpakt op een manier die ervoor zorgt dat u ze op tijd ontvangt, en in de staat waarin ze zich bevonden toen ze onze fabriek verlieten.

Daarnaast bieden wij een duidelijke label service zodat de goederen direct kunnen worden verzonden naar uw klant zonder dat aangegeven wordt waar ze vandaan komen.

Waarom pakkingen Kwaliteit is zo belangrijk

Mechashe afdichtingen bieden ondersteuning bij aansluitende onderdelen van een machine of installatie. Zij voegen delen aan elkaar en houden vloeistoffen of gassen veilig binnen. Een normale afdichting is meestal samengesteld uit een afdichtingsvlak dat is gemaakt van zacht materiaal dat, als het in contact komt met het vaste materiaal de oppervlaktes zal verbinden. De afdichting zal na verloop van tijd slijten in de tijd, afhankelijk van hoe sterk de afdichting werd gemaakt.

Dingen om over na te denken bij het installeren van industriele pakkingen

Hoewel het zeker niet ingewikkelde is om een afdichting te installeren in uw machines, is het goed te weten dat onzorgvuldige installatie van pakkingen ernstige gevolgen voor uw machines kan hebben. De meest voorkomende problemen zijn lekkages, de snelle verslechtering van uw afdichting, en eventuele schade aan uw machines.