Gelria Pakking is een gerenommeerde expert op het gebied van pakkingen. Een pakking kost u niet veel, behalve als hij niet doet wat hij moet doen. Daarom is het voor u van belang een pakkingleverancier te kiezen die alle kennis en ervaring in huis heeft om te zorgen dat u de juiste pakking voor uw toepassing krijgt. Gelria Pakking is al drie generaties een familiebedrijf dat de begrippen kwaliteit, scherpe prijsstelling, en snelle levering hoog in het vaandel heeft staan.

Wij gaan zo ver dat wij altijd zullen proberen in ieder geval binnen 1 werkdag een deellevering te kunnen verzorgen. Dit is mede mogelijk door onze uitgebreide voorraad en vakmanschap.

Vanuit onze locatie in Enschede bieden wij de hoogst moglijke service aan diverse industrieën in Nederland en het buitenland. Gelria Pakking bestaat al 80 jaar, en door de jaren heen hebben we onze reputatie opgebouwd van een pakkingspecialist met hoge productkwaliteit en een uitstekende klantenservice.

We zijn de Gelria Experts

Wij weten alles over rubber afdichtingen. Heb je een vraag voor ons?

Peter Sadelaar is directeur en eigenaar van Gelria.

De unieke manier van Peter’s technische visie en werk-ethiek biedt het team van Gelria een down-to-earth werkwijze en een toepasselijke routekaart voor constante groei.

Met meer dan 40 jaar ervaring in de rubberindustrie is Peter uw expert voor al uw vragen m.b.t. uw rubber en kunststof problemen.

Neem contact op met Peter

via mail

via LinkedIn

 Roel Sadelaar is de toekomstige eigenaar van Gelria. Hij heeft zijn liefde voor techniek en innovatie meegenomen naar Gelria.
Erwin Hobbelink werkt al zo’n 10 jaar bij Gelria en helpt voortdurend de klanten van Gelria bij het vinden van de optimale toepassingen.
Het Gelria Team

Historie
Dhr. Hammink sr.

Dhr. Hammink sr.

Belangrijke jaartallen in de geschiedenis van Gelria Pakking:

1932 –

De heer Hammink sr. begint met de productie van en handel in diverse rubberartikelen vanuit  een bescheiden ruimte in Arnhem. Dit onderkomen werd echter al snel te klein zodat moest worden uitgekeken naar een grotere accommodatie. Deze werd gevonden aan de Haaksbergerstraat in Enschede. Door de groeiende vraag naar kwalitatief hoogwaardige stans- en ponsartikelen werd ook deze ruimte te krap. Dus werd bouw gestart van de bedrijfsruimte aan de Lonnekerbrugstraat 83, ook in Enschede.

1972 –

Dhr. D. Hammink draagt Gelria over aan zijn zoon en schoonzoon, de heren F. Hammink en A. Sadelaar. Zij werkten al langere tijd bij Gelria en hebben met veel inzet en inzicht de zaak verder uitgebreid.

1992 –

De zonen Dick Hammink en Peter Sadelaar nemen het roer over van hun ouders.

2003 –

Vanwege een nieuwe uitdaging elders, verlaat Dick Hammink her bedrijf en zet Peter Sadelaar Gelria alleen voort.

2009 –

In 2009 viert Gelria het 75-jarig jubileum.

2010 –

Vanwege de gestage groei van Gelria Pakking, verhuist het bedrijf naar een grotere bedrijfsruimte aan de Lonnekerbrugstraat 81 + 81a in Enschede.

2013 –

Nu is ook de vierde generatie actief bij Gelria. Roel Sadelaar heeft na het afronden van zijn HBO studie aangegeven bij Gelria de nu nog onbenutte mogelijkheden te willen uitwerken om zodoende een vervolg te geven aan onze doelstelling om u als klant de komende 80 jaren van dienst te willen en kunnen zijn.

Lees meer over de belangrijkste productgroepen van Gelria: rubber afdichtingensiliconenrubber pakkingen, en stansen.

Bedrijfsfilm

ISO 9001:2015

Wij zijn in het bezit van het ISO 9001:2015 certificaat. Een kopie hiervan kunt u binnen kort hieronder openen.

Heeft u over ons nieuwe certificaat, kunt u contact met ons opnemen.