Gelria Pakking -Betrouwbare afdichtingen

Over ons

Gelria Pakking is een gerenommeerde expert op het gebied van pakkingen. Een pakking kost u niet veel, behalve als hij niet doet wat hij moet doen. Daarom is het voor u van belang een pakkingleverancier te kiezen die alle kennis en ervaring in huis heeft om te zorgen dat u de juiste pakking voor uw toepassing krijgt. Gelria Pakking is al vier generaties een familiebedrijf dat de begrippen kwaliteit, scherpe prijsstelling, en snelle levering hoog in het vaandel heeft staan.

Wij gaan zo ver dat wij altijd zullen proberen in ieder geval binnen 1 werkdag een deellevering te kunnen verzorgen. Dit is mede mogelijk door onze uitgebreide voorraad en vakmanschap.

Vanuit onze locatie in Enschede bieden wij de hoogst mogelijke service aan diverse industrieën in Nederland en het buitenland. Gelria Pakking bestaat al 80 jaar, en door de jaren heen hebben we onze reputatie opgebouwd van een pakkingspecialist met hoge productkwaliteit en een uitstekende klantenservice.

Wilt u meer informatie over Gelria?
Hieronder vindt u interviews met ons

Daag ons uit
met uw vraag.

WIJ HELPEN U GRAAG EN SNEL MET DE JUISTE OPLOSSING. 

Bel ons of stel uw vraag hiernaast.
Wij reageren snel!

Drag & Drop bestanden hier
of

gelria-7

Peter Sadelaar

De unieke manier van Peter’s technische visie en werk-ethiek biedt het team van Gelria een down-to-earth werkwijze. Ruim 40 jaar ervaring. Klanten voorzien van advies en het bieden van oplossingen is het mooiste van ons werk.

Roel Sadelaar

Mijn achtergrond is bedrijfseconomie. Interesse voor techniek en het innoveren van onze productieprocessen. Uitdaging om klanten ook de aankomende jaren te blijven voorzien van de betrouwbare partner welke wij op dit moment zijn.

gelria-3
gelria-5

Erwin Hobbelink

Technische kennis van rubber en kunststoffen. Ruim 15 jaar ervaring in deze branche. Uitwerken van oplossingen waarbij geen ‘standaard’ gebruikt kan worden haal ik de meeste voldoening uit.

 • Nieuwe mede eigenaar

  Nieuwe mede eigenaar

  Roel Sadelaar heeft in 2017, 50% van de aandelen van Gelria pakking B.V. overgenomen en is daarmee mede eigenaar van Gelria.

 • Vierde generatie

  Nu is ook de vierde generatie actief bij Gelria. Roel Sadelaar heeft na het afronden van zijn HBO studie aangegeven bij Gelria de nu nog onbenutte mogelijkheden te willen uitwerken om zodoende een vervolg te geven aan onze doelstelling om u als klant de komende 80 jaren van dienst te…

 • Verhuizing

  Verhuizing

  Vanwege de gestage groei van Gelria Pakking, verhuist het bedrijf naar een grotere bedrijfsruimte aan de Lonnekerbrugstraat 81 + 81a in Enschede.

 • 75-jarig jubileum

  In 2009 viert Gelria het 75-jarig jubileum.

 • Peter Sadelaar

  Peter Sadelaar

  Vanwege een nieuwe uitdaging elders, verlaat Dick Hammink het bedrijf en zet Peter Sadelaar Gelria alleen voort.

 • Nieuwe eigenaren

  De zonen Dick Hammink en Peter Sadelaar nemen het roer over van hun ouders.

 • Overdracht

  Overdracht

  Dhr. D. Hammink draagt Gelria over aan zijn zoon en schoonzoon, de heren F. Hammink en A. Sadelaar. Zij werkten al langere tijd bij Gelria en hebben met veel inzet en inzicht de zaak verder uitgebreid.

 • Oprichting

  Oprichting

  De heer Hammink sr. begint met de productie van en handel in diverse rubberartikelen vanuit  een bescheiden ruimte in Arnhem. Dit onderkomen werd echter al snel te klein zodat moest worden uitgekeken naar een grotere accommodatie. Deze werd gevonden aan de Haaksbergerstraat in Enschede. Door de groeiende vraag naar kwalitatief…

U weet wat u nodig heeft

Bestel direct in onze webshop uw product