Stansen

Loon stansen: het in opdracht snijden of stansen van door u geleverde materiaal. Wilt u het stanswerk uitbesteden? Wij bieden u de mogelijkheid!

Naast de brede voorraad aan materialen die in onze magazijnen ligt, kunnen wij in onze stanserij ook het door u aangeleverde materiaal  stansen/snijden. u levert ons de tekening/afmetingen en het aantal te stansen delen aan. Wij bepalen dan aan de hand hiervan de prijs.

Vragen? Bestellen? Bel Direct: 053 432 42 32

Gelria biedt haar stanserij aan voor het stansen van uw producten. u kunt onze stans- en snijmachines huren voor de productie van verschillende pakkingen. We kunnen u helpen met het stansen van:

  • rubber
  • siliconenrubber
  • Metaal
  • kunststof
  • aluminium

Het enige dat u daarna nog aan hoeft te doen is het materiaal toesturen, en het aantal en de gewenste levertijd doorgeven. Hierna zullen wij het door u aangeleverde materiaal op een voor u zo economisch mogelijke manier gaan verwerken .

Ook uw wensen m.b.t. de verpakking worden meegenomen. Mocht u hierover vragen hebben, laat het ons weten!

Stuur uw vragen naar ons.
Zoekt u een antwoord op een vraag over het stansen van uw producten? Stuur uw vragen naar ons. Stel een vraag
stansmachine

Volautomatische stansmachine 150-tons grootvlak met aan- en afvoer

Wij  stansen, ponsen, of snijden diverse materialen. Onze stans- en snijmachines zijn van de hoogste kwaliteit, en als u de tekeningen en het materiaal aanlevert kunnen wij uw pakkingen vervaardigen. Wij beschikken over machines die het mogelijk maken dat we elke afdichting kunnen stansen, ponsen, of snijden. We hebben een breed assortiment algemene stansmessen voor standaard maatvoeringen. Met onze cutter kunnen wij elke gewenste afdichting voor u snijden, in welke vorm dan ook. Als u ons voorziet van uw tekening of model, zullen wij uw opdracht snel en precies uitvoeren zodat u binnen de afgesproken tijd kunt beschikken over de door u gewenste perfecte afdichting.

Bel ons voor een prijsopgave, of vraag het ons via email. Lees hier meer over Gelria.

Een machinepark voor stansen, ponsen of snijden.

Een machinepark voor stansen, ponsen, of snijden.

stanterij-gelria

Wij stansen , ponsen, of snijden in diverse materialen

Met de stansmachines kunnen we pakkingen en afdichtingen op de juiste maat stansen

Met de stansmachines kunnen we pakkingen en afdichtingen op de juiste maat stansen