Nieuwsbrief Gelria

Lees hier onze nieuwsbrief

Home / Bewerkingen

Gelria Pakking -Betrouwbare afdichtingen

Bewerkingen

Gelria is gespecialiseerd in het bewerken van vlakke materialen. Wij verwerken deze materialen zowel op rol, als uit plaat. Ons moderne machinepark is erop ingericht om zowel grote als kleinere series te kunnen produceren. Door te stansen, snijden, ponsen, frezen en lijmen/lamineren. Hierdoor zijn wij in staat om snel te reageren in geval van test- en monsterseries en u ook bij te kunnen staan wanneer het gaat om de uiteindelijke (grotere) afnames.

Stansen

Stansen

Met onze (volautomatische) stansmachines zijn wij in staat om snel en precies de juiste vormen te kunnen stansen uit zeer diverse materialen. Deze machines stellen ons in staat om zeer dunne foliën, diverse kunststoffen en rubbersoorten (tot 50mm dik) te verwerken. Ook hebben wij een breed assortiment algemene stansmessen voor de standaard maatvoeringen beschikbaar. Wanneer u een speciale stansvorm nodig heeft maken wij deze op de meest efficiënte wijze zodat het verlies in materialen minimaal zal zijn. Deze stansvormen maken wij in eigen beheer zodat onze doorlooptijden minimaal zijn.

Snijden

Snijden

Onze digitale (water)snijmachines stellen ons in staat om de meest gecompliceerde producten te snijden. Niet alleen qua afmetingen zijn de mogelijkheden groots maar ook qua vorm, maatvoering en diversiteit in materialen kunnen wij ons hier onderscheiden ten opzichte van andere bewerkingstechnieken. Deze machines lopen volautomatisch mede door een geautomatiseerde aan- en afvoer van materialen. Tekeningen kunnen worden aangeleverd of door ons worden aangemaakt. Vooral bij kleinere series is het interessanter om gebruik te maken van deze bewerkingstechniek aangezien er geen speciale gereedschappen aangeschaft dienen te worden.

Ponsen

Ponsen

Door middel van onze standaard stempels kunnen wij diverse ringen en schijven uit kunststof en non-ferro materialen ponsen. Ook kunnen wij klant specifieke stempels ontwerpen en vervolgens de producten in massa produceren. Onze excenter-persen zijn voorzien van automatische aan- en afvoer units waardoor deze machines automatisch door kunnen lopen.

Frezen

Frezen

Uitermate geschikt voor de dikkere rubbersoorten en diverse kunststoffen. Ook voor verzonken gaten en schuine zijdes een snelle en precieze manier van bewerken. Onze CNC machine verwerkt snel DWG, DXF en STP bestanden maar u kunt ook door ons een tekening laten maken.

Lijmen / Lamineren

Lijmen / Lamineren

Veel van onze materialen kunnen wij voorzien van een zelfklevend zijde door middel een tissue-lijm aan te brengen op deze materialen. Dit doen wij door middel van onze lamineerwals waarmee wij op temperatuur deze tissue op diverse materialen aanbrengen. Deze lijm-laag wordt gebruikt als montage hulp. Mocht u interesse hebben in een blijvende verkleving neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden!

3D Printen

3D Printen

Met onze gedetailleerde Polyjet 3D-printtechnologie kunnen wij gladde, nauwkeurige onderdelen, prototypes en gereedschappen printen. Het kan complexe modellen met erg dunne wanden en een nauwkeurigheid tot 0,1mm printen. Naast de bekende harde kunststoffen kunnen wij ook ‘rubber-like’m TPU producten en zachte materialen printen in shore waardes tussen 30 en 95 shore A. De materialen verliezen niet aan stevigheid, hierdoor raakt een 3D print niet snel beschadigd door schokken of krassen.

Daag ons uit
met uw vraag.

WIJ HELPEN U GRAAG EN SNEL MET DE JUISTE OPLOSSING. 

Bel ons of stel uw vraag hiernaast.
Wij reageren snel!

    Drag & Drop bestanden hier
    of

    U weet wat u nodig heeft

    Bestel direct in onze webshop uw product